024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Last van muggen?

Hormes Bouwmarkt 5 min. 5 juli 2019

Last van muggen of andere insecten? Insectvrij je avondmaaltijd eten? Lekker slapen zonder gezoem? Een oplossing voor dit probleem: schaf een goed passende hor aan voor ramen en deuren. Ook voor dakramen!

  • Mug

Passende oplossing horren

Horren beschermen tegen insecten en vergroten je woonplezier. Horren zijn in allerlei soorten en maten te koop. Standaard van het assortiment of op maat. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Voor ramen, deuren en dakramen zijn er verschillende mogelijkheden:

De inzet(rol)hor

Deze inzethor is ideaal voor draai/kantel-kiep ramen omdat deze gewoon blijft zitten, ook al is het raam dicht. De inzethor klem je tussen het raam het kozijn. Of kies de inzetrolhor. Deze hor laat je gewoon in het raam en kan je omhoog open schuiven. Heel praktisch als je weinig opbergruimte in huis hebt. 

De rolhor

Verkrijgbaar in de types ultra of super. Een mooi afgewerkte rolhor met een cassette en de geleiders zijn gemoffeld aluminium van kleur. De rolhor super kan door de volledig gesloten en weerbestendige cassette ook buiten geplaatst worden. De rolhor is verkrijgbaar voor ramen, deuren en dubbele openslaande deuren. Speciaal voor dakramen is de rolhor ultra gemaakt op de maatvoering van dakramen. Het voordeel daarvan is dat je in de breedte geen aanpassing hoeft te doen.

Plisséhor 

Plisséhorren zijn de meest decoratieve manier van insectenwering. De plisséhor voor ramen is ook nog eens licht in bediening en kan in elke gewenste positie blijven staan. De plisséhor allure is een universeel toepasbare deurhor die op bijna alle deuren gemonteerd kan worden. Het gaas wordt slijtvast en windbestendig geleid in de gepatenteerde, kunststof ketting.

Duoplissé

Speciaal voor dakramen is de duoplissé ultra ontwikkeld. Het is eigenlijk een hor en een gordijn in één. Op deze manier kan je ‘s nachts het ongedierte weren en overdag de warmte buiten houden. 

Gaasnet

Voor dakramen kan je ook kiezen voor een gaasnet. Zeer makkelijk te monteren en weer los te halen om het raam te bedienen.

Lamellen hor

Een eenvoudige maar doeltreffende hor is de lamellenhor. Deze hor voor binnen en buiten draaiende deuren is ideaal voor huishoudens met huisdieren en kinderen.

Magneethor

De magneethor is de nieuwste ontwikkeling binnen de lamellenhorren. Zonder extra handelingen is het mogelijk om door de hor heen te lopen. Dat is makkelijk als je vaak van binnen naar buiten loopt met bijvoorbeeld een dienblad. Met behulp van de magneetstrip valt de hor telkens weer netjes op zijn plek.

Hordeur

Voor een degelijk en stabiel uiterlijk kies je voor een vaste hordeur. Door de stevige constructie en tussen profiel heeft deze hor een lange levensduur.

Allergie of hooikoorts

Wist je dat horren verkrijgbaar zijn in gaas met een pollen werende samenstelling: Poll-Tex®? Dit gaas is ideaal voor mensen die veel last hebben van een allergie voor pollen of hooikoorts. Door een bepaalde coating en afwerklaag worden pollen tot wel 100 % tegengehouden!

Hamstra horren zomerdeal 2019: 20% korting!

Zeg je ‘horren’ dan zeg je ‘Hamstra’. Het uitgebreide horrenassortiment van Hamstra bestaat uit professionele horren van topklasse. Met insectwerende oplossingen voor elk type deur en raam is Hamstra toonaangevend in horren. Hamstra is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en in de markt zetten van doeltreffende horren. Voor bijna elk type raam of deur hebben zij een passende oplossing. Met geruime keus in maatwerkoplossingen en standaardmaten. Deze zomer ontvang je 20% korting op je bestelling!

Hamstra 

  • Mooie en solide horren
  • Snelle levertijden
  • Betrouwbaar en duurzaam
  • Een hoog afwerkingsniveau
  • Horren in alle standaardmaten en maatwerk horren

Makkelijk kiezen: de online horwijzer van Hamstra

Welk horrensysteem past bij welke type ramen en deuren? Dit ontdek je in een paar stappen met de online horwijzer van Hamstra. Selecteer het type raam of deur en bekijk alle mogelijkheden.

Velux en Keylite

Frisse lucht, zonder insecten! Met VELUX insectenhorren kan je je dakraam open houden en van een aangename nachtrust genieten. De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. VELUX insectenhorren passen op alle VELUX dakramen. De insectenhorren worden op de interieurafwerking gemonteerd en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle VELUX raamdecoratie- en zonweringsproducten. Ze zijn eenvoudig te monteren en eenvoudig te bedienen.

Met de Keylite insectenhor haal je ook de frisse lucht in huis, terwijl de insecten buiten blijven. De insectenhorren zijn er in blank en wit gelakt aluminium, het horgaas is antraciet. De insectenhor monteer je eenvoudig op de binnenaftimmering van het dakraam en is te combineren met alle andere Keylite raamdecoratie!

Advies nodig?

Wij helpen graag met het adviseren van de juiste hor! Neem contact op of maak een afspraak

Bezoek de bouwmarkt


Hormes Bouwmarkt 5 min. 5 juli 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..