024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Een entree om trots op te zijn

Hormes In Huis 1 min. 16 augustus 2018

ROC Almere mag aankomend schooljaar trots zijn op de nieuwe entree! Zenber Architecten uit Amsterdam maakte het ontwerp voor de nieuwe ontvangstruimte van ROC Almere en het project werd gerealiseerd door de vakmannen van Hubbers interieurmakers uit Leuth. De tegeltjes werden geleverd door Hormes. 

  • Een entree om trots op te zijn

Hubbers interieurmakers ontwerpt en realiseert al 40 jaar interieurs en meubilair voor de particuliere en de zakelijke markt. Een team van interieurarchitecten, engineers, meubelmakers en monteurs staat garant voor snelle, zorgvuldige levering van topproducten. Hubbers ging in opdracht van Zenber ook aan de slag voor het project van ROC Almere. De hexagon vormige tegeltjes voor de verschillende balies vonden ze bij Hormes Tegels & Keukens. Hubbers heeft de tegels met de hand verwerkt tot dit prachtige eindreultaat.  

Gebruikte materialen

In het mozaiëk zijn Winckelmans Hexagon Super Blanc en Winckelmans Hexagon Noir in het formaat 25x25 mm verwerkt. Het tegelwerk is afgewerkt met een antraciet kleurige voegmortel van Schönox.  

Voor ieder ontwerp een tegel te vinden

Heb je particulier of zakelijk ook een project waarin je niet op zoek bent naar de standaard? Neem dan contact op met onze afdeling Tegels. Wij hebben oneindig veel verschillende tegels in het assortiment in diverse kleuren, vormen en afmetingen om de juiste sfeer te creëren. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw project ook gerealiseerd wordt. 

Neem contact op


Hormes In Huis 1 min. 16 augustus 2018

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..