024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

21 juni: demo TEC7 lijmen en afdichten

Hormes Bouwmarkt 15 mei 2019

Twijfel je wel eens welke lijm het beste is voor jouw klus? Dat is niet nodig! Het assortiment van TEC7 heeft een oplossing voor bijna ieder lijm- of afdichtingsvraagstuk. Een specialist van TEC7 is op vrijdag 21 juni van 10.00 tot 13.00 uur aanwezig om te vertellen over de producten en geeft een demonstratie. Je kunt de lijmen ook direct zelf testen en ervaren. Na deze demo twijfel je niet meer welke lijm je voor welke klus moet kiezen.

  • FoamTack

Het TEC7-assortiment

  • Professionele kwaliteit
  • Innovatieve producten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Voor de vakman
  • Breed toepasbare producten 

Demodag vrijdag 21 juni

Van 10.00 tot 13.00 uur is een specialist in de bouwmarkt aanwezig om je alles te vertellen over het productassortiment van TEC7 en geeft een demonstratie met verschillende lijmen. Je kunt natuurlijk de producten ook zelf testen en ervaren. Na deze demo twijfel je niet meer welk product je voor welke klus moet kiezen. Vooraf aanmelden is niet nodig: je bent van harte welkom! PS... wij zorgen voor koffie met iets lekkers erbij! 

Pro Partner TEC7   

Hormes is Pro Partner van TEC7. Dat betekent dat wij over de nodige expertise beschikken om onze klanten met raad en daad te helpen en op een vakkundige wijze kunnen adviseren over het gebruik van de producten. Standaard in ons assortiment: Anchor, Foamtack, Tecryl, PT7, Tec7, Super, Trans, X-Track, XEALPRO (PT)

Bezoek de bouwmarkt


Hormes Bouwmarkt 15 mei 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..