024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

14 juni: demodag Kränzle hogedrukreinigers

Hormes Bouwmarkt < 1 min. 13 mei 2019

Ontdek, leer, probeer en ervaar zelf de professionele hogedrukreinigers van Kränzle. Op vrijdag 14 juni van 10.00 tot 15.00 uur is een specialist van Kränzle in de bouwmarkt aanwezig om je alles over deze machines te vertellen en je te laten zien hoe makkelijk je ermee kunt werken. Zelf kan je tijdens de demodag natuurlijk ook aan de slag en zelf een hogedrukreiniger uitproberen!

  • Kranzle hogedrukreinigers algemeen beeld

Kränzle produceert sinds 1974 reinigingsapparatuur. Voor een lange levensduur zijn de machines van Kränzle voorzien van RVS kleppen en de droogloopbeveiliging voorkomt schade tijdens de werkzaamheden. 

Demodag vrijdag 14 juni

Van 10.00 tot 15.00 uur is een specialist in de bouwmarkt aanwezig om je alle ins en outs van de hogedrukreinigers van Kränzle te vertellen en je te laten zien. Maar probeer de machines vooral ook zelf uit. Ervaar de kracht en het comfort. Vooraf aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom. PS... wij zorgen voor koffie met iets lekkers erbij! 

Comfortabel reinigen met Kränzle

Om prettig en comfortabel te werken hebben de machines een traploze drukregeling. De machines schakelen ook automatisch uit als deze niet wordt gebruikt. Daar bespaar je dus meteen energie mee. Een slimme oplossing zorgt ervoor dat de druk is afgestemd op de hoeveelheid water dat door de machine stroomt. Doel hiervan is om het totale water- en stroomverbruik te verminderen.

Bezoek de bouwmarkt


Hormes Bouwmarkt < 1 min. 13 mei 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..