024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

2 april is het GOEIE® VRIJDAG

Hormes Bouwmaterialen < 1 min. 31 maart 2021

Op GOEIE® VRIJDAG zetten wij ons huismerk GOEIE® in het zonnetje. Onder ons eigen label GOEIE® hebben wij een aantal producten geselecteerd van een GOEIE® kwaliteit voor een GOEIE® prijs. Daar staat ons huismerk voor! Ontdek het zelf. Van 2 t/m 9 april ontvang je 40% korting op GOEIE® SCHROEVEN en GOEIE® GRONDVERF!

  • Goeie vrijdag 2021 nieuw

GOEIE® Verf

Het verfassortiment van Goeie® wordt bij een professionele verffabrikant speciaal voor Hormes gemaakt. Daardoor is de kwaliteit gegarandeerd. Van grondverf tot aflak!

GOEIE® Schroeven

Goeie® schroeven hebben wij in heel veel verschillende soorten en in verschillende afmetingen. Het hele assortiment vindt je in onze bouwmarkt.

GOEIE® Keukens

Iedereen wordt natuurlijk blij van een Goeie® Keuken. Onder ons private label presenteren wij kwaliteitskeukens voor een goede prijs en een uitstekende kwaliteit. In alle budgetten en voor alle wensen hebben wij een keukenoplossing op maat. Ontdek de mogelijkheden en lees meer over onze keukens

 

Binnenkort GOEIE® Verhuisdozen! 

Als je gaat verhuizen wil je je spullen veilig kunnen opbergen in een stevige en sterke verhuisdoos. Die makkelijk te vouwen is, waar je duidelijk op kunt aangeven wat er in de verhuisdoos zit en je kunt aangeven of de spullen die erin zitten breekbaar zijn. Maar ook wil je dat de verhuisdoos heel wat gewicht aankan. Wij lieten daarom een GOEIE® VERHUISDOOS maken. Gewoon een Goeie® Verhuisdoos van Goeie® kwaliteit en tegen een hele Goeie® prijs. Binnenkort verkrijgbaar in onze bouwmarkt. Hou onze updates in de gaten. 

Bekijk de actie


Hormes Bouwmaterialen < 1 min. 31 maart 2021

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..