024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

10 woningtypes ConstruQ

Binnen het concept van ConstruQ zijn 10 woningtypes uitgewerkt. Standaard, maar ook weer niet. Want je hebt hierbij alles te kiezen qua bouwvolume en afwerking. De tien gepresenteerde bouwstijlen zijn namelijk geheel flexibel op te bouwen en in te delen. Lees er ook alles over de types in de brochure.

Brochure

 

 

Bouw jouw droomhuis met Hormes Bouwmaterialen!

Type 1: romantisch

De kracht van mooie belijningen en symmetrie. Bij deze woning ligt het accent duidelijk op de hoofdentree met de sierlijke omlijsting, mooi gemarkeerd door de dakkapel erboven.

Woningtype 1 ConstruQ

Type 2: landelijk klassiek

Landelijk met een vleugje nostalgie. Deze boerderijwoning met zwart gepotdekselde planken en bakstenen doet klassiek aan. 

Woningtype 2 ConstruQ

Type 3: notariswoning

Symmetrie is een belangrijk kenmerk van de notariswoning. Een statig bouwwerk door de twee bouwlagen, ondersteund door twee schoorstenen links en rechts op het mooie dofzwarte pannendak. 

Woningtype 3 ConstruQ

Type 4: jaren dertig 'light'

Jaren dertig architectuur in optima forma. De steile kap en grote gootoversteek zijn kenmerkend voor deze bouwstijl. 

Woningtype 4 ConstruQ

Type 5: jaren dertig 

Dit is duidelijk de grote broer van de jaren dertig ‘light’ variant. Dezelfde belijning in de kozijnen, dezelfde brede gootoversteek en dezelfde steile kap. 

Woningtype 5 ConstruQ

Type 6: klassieke allure 

Veel aandacht voor detail. De entree met dubbele deur is het stralende middelpunt in dit symmetrische bouwwerk. De klassieke uitstraling geeft deze woning allure. 

Type 7: oer-Hollands gevoel 

Een boerderij met dat typische oer-Hollandse gevoel. Dat zit voornamelijk in het materiaalgebruik. De zwarte gepotdekselde houten planken en de rieten kap zijn kenmerkend voor deze sfeer.

Woningtype 7 ConstruQ

Type 8: eigentijds indrukwekkend

Deze bouwstijl is indrukwekkend en imposant. Eigentijdse eenvoud in belijning met een bijzondere twist. De verticale roedeverdeling in de raampartijen geeft deze woning een eigen gezicht.

Woningtype 8 ConstruQ

Type 9: modern minimalisme

Strakke, heldere lijnen en mooi materiaalgebruik. Hier draait alles om de juiste detaillering. Zwarte baksteen wordt afgewisseld met mooie glaspartijen die zorgen voor transparantie.

Woningtype 9 ConstruQ

Type 10: landelijke eenvoud

Een authentieke schuurwoning met een geheel eigentijdse uitstraling. Een dominante kap en typisch kleur- en materiaalgebruik dat mooi past bij een landelijk gebied.

Woningtype 10 ConstruQ

De woning wordt gebouwd door aannemers uit de regio! 

De woning van jouw dromen wordt gebouwd door een aannemer uit onze eigen regio. We hebben een aantal bouwbedrijven in ons netwerk die inmiddels ervaring hebben met het bouwen en verwerken van dit Prefab Houtskeletbouw Construq Concept. 

Showroom voor complete afbouw

Bij Hormes Bouwmaterialen ben je natuurlijk ook aan het juiste adres voor de complete afbouw. Denk aan de tegels voor de badkamer of toilet, vloeren, kasten, deuren en keukens. Al deze producten kunnen vaak door dezelfde aannemer worden gemonteerd. Ideaal toch? 

Bouwen met ConstruQ?

Na het zien van deze afbeeldingen ben je vast benieuwd wat er allemaal mogelijk is en wat een woning van dit concept kost. Wil je meer weten over deze innovatieve en nieuwe manier van bouwen? Droomwensen realiseren? Wacht niet af en neem contact op met Hormes Bouwmaterialen en wij helpen je verder. 

Maak een afspraak!


Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..