024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Maak het makkelijk met... Nicole Jansen

Hormes In Huis 3 min. 19 oktober 2020

Wie zijn de mensen bij Hormes en wie doet wat? "Maak het makkelijk met..." is een rubriek om de mensen van het Hormes team beter te leren kennen. Wel zo makkelijk! 

Nicole Jansen startte in 2018 bij Hormes in de showroom van Hormes in Huis. Ze hielp al vele bewoners van huurwoningen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Inmiddels werkt ze vooral op de backoffice waar ze contacten onderhoudt met Talen Vastgoed, Ariëns en Cuppens, enkele vaste ketenaannemers van woningcorporatie Talis. Ze zorgt voor een tijdige bestelling en levering van keukens en stemt alles af met de huurders.

  • Hoofdfoto Nicole web

Hiervoor werkte Nicole op de klachtenafdeling van een bedrijf in zonwering. “Veertig uur per week klachten afhandelen gaat je in je nek zitten, daar krijg je stress van. Vooral omdat problemen vaak niet bij de bron werden aangepakt, dat is frustrerend.” Op de vraag of ze er een beetje op vooruit is gegaan, volgt een klaterende lach. “Nou, Hormes doet het totaal anders. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt over hoe dingen beter kunnen en met je input wordt ook echt wat gedaan. Dat werkt lekker en motiveert enorm.”

Je regelt projecten, hoe gaat dat in zijn werk?

“Als een woningcorporatie besluit dat bewoners een nieuwe keuken, badkamer of toilet krijgen, stuurt de aannemer van dat project ons de benodigde gegevens. Wij nodigen de bewoners uit om in onze showroom te kijken naar de verschillende mogelijkheden en kleuren. Hun keuzes geven wij door aan de aannemer zodat zij kunnen checken of de gewenste opstelling past. Vervolgens bestelt de aannemer bij ons wat er nodig is en verzorg ik de planning, afstemming en de verrekening van meer- en minderwerk.”

Nicole help bewoners bij het maken van kleurkeuzes

Wat vind je leuk aan je werk?

“Het contact met de aannemers! Ik vind het leuk om alles goed te regelen en inmiddels weten we over en weer wat we aan elkaar hebben. Dan kan je snel zaken afstemmen en lopen de contacten soepel. En daarnaast is het leuk om het treintje te laten rijden. Ervoor zorgen dat alles zo ingepland is dat er altijd voortgang is en iedereen zijn ding kan doen of geïnformeerd is. Projecten bestrijken vaak vele maanden, dan kan het natuurlijk niet zo zijn dat de aannemer ineens een week niets te doen heeft. Nu met Corona is een goede planning nog belangrijker. Er mogen niet te veel mensen tegelijk in de showroom zijn en we hebben tijd nodig om tussendoor alle stalen schoon te maken.”

Ik vind het leuk om alles goed te regelen, daar word ik echt blij van!

 

Waar baal je wel eens van?

“Wanneer er iets mis gaat. Bijvoorbeeld een kastje in de verkeerde maat of kleur. Gelukkig hebben we een goede voorraad, dus kunnen we het meestal direct oplossen. En anders kunnen we vanuit diezelfde voorraad een tijdelijke oplossing voorzien. Ook hier is een goed contact met de leveranciers belangrijk, dan lopen ze nét een stapje harder voor je om snel na te leveren.”

Samenwerken in een team

Een stapje harder lopen voor elkaar gaat ook prima op de werkvloer. Nicole vertelt dat het team Tegels en Keukens graag resultaten neerzet en ze elkaar onderling prima kunnen aanspreken op zaken. “We zitten allemaal nog niet heel lang bij Hormes, maar kennen elkaars kwaliteiten en aandachtspunten. Dat helpt bij het samenwerken en het inspringen voor elkaar. Ook zijn we allemaal vooruitstrevend en denken we na over het optimaliseren van zaken. Dat levert een mooie combinatie op van collegiale gezelligheid en serieus aanpakken.”

Ben je zelf eigenlijk een beetje handig?

Zelfgemaakt van steigerhoutZeker! Onlangs heb ik samen met mijn vrouw een huis gekocht, waarin we veel hebben geklust. Vloeren leggen, schilderen, lampen ophangen of een puntje verleggen, het is allemaal geen probleem voor ons. Nicole heeft als motto dat ze alles aanpakt en het gewoon probeert.

Roller derby

Roller derby Nicole in actieIn haar vrije tijd is Nicole druk met een bijzondere hobby: roller derby. Een uit Amerika overgewaaide full contactsport voor volwassenen. Op traditionele quad rolschaatsen strijden twee teams om de punten. Het inhalen van een tegenstander levert een punt op, maar de tegenstanders mogen hun lichaam in de strijd gooien om een inhaalpoging te blokkeren. Nicole traint het ‘fresh meat team’ en is captain van het wedstrijdteam. “De Roadkill Rollers in Nijmegen is een gezellige club en we hebben ook leuke contacten met clubs uit andere steden. Voor mij een ideale manier om sport en ontspanning te combineren.”

Hoe is Hormes als werkgever?

“De slogan ‘Hormes maakt het makkelijk’ is ook intern een belangrijke. We pakken hier de zaken bij de bron aan en als iets niet werkt, dan doen we het anders”, vertelt Nicole. Korte lijnen helpen daarbij, net als verantwoordelijkheden op de juiste plek leggen en een werkgever die zichtbaar en aanspreekbaar is. “Het klinkt misschien gek, maar ik vind het heel tof dat Houle ook gewoon de mouwen opstroopt en meehelpt waar nodig. Ik krijg regelmatig de vraag hoe het met me gaat en of ik nog ergens tegenaan loop. Dat maakt de werksfeer heel persoonlijk. Ook de kleine verrassingen zijn leuk. Dan ligt er ’s morgens een zak appels op mijn bureau of krijgen we een doos asperges en eitjes mee naar huis.”

Werken bij Hormes

Houd je net als Nicole van aanpakken en zou je graag bij Hormes willen werken? Bekijk onze vacatures dan eens.

Bekijk onze vacatures


Hormes In Huis 3 min. 19 oktober 2020

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..