024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Maak het makkelijk met... Joey

Hormes Bouwmarkt 3 min 24 december 2018

Wie zijn de mensen bij Hormes en wie doet wat? "Maak het makkelijk met..." is een nieuwe rubriek om de mensen van het Hormes team beter te leren kennen. Wel zo makkelijk!

We stellen nu Joey van Gelder aan je voor. Joey vervult bij Hormes de functie van commercieel medewerker Bouwmarkt. Hij is iets meer dan 3 jaar in dienst en bruist van de energie! 

  • Joey van Gelder

''Alweer drie jaar ben ik werkzaam bij Hormes. Wat gaat de tijd snel, als je het naar je zin hebt", start Joey zijn verhaal. "Drie jaar geleden was ik juist op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde me verder ontwikkelen en had het gevoel dat ik stil stond. Toen de vacature van Hormes voorbij kwam heb ik daarop gereageerd en mocht op sollicitatie komen. De uitkomst van de procedure is geen verrassing meer... ik werd dus aangenomen en werk nu met veel plezier in de Hormes Bouwmarkt!".

Wat vind je zo leuk? 

"De functie is super veelzijdig. Ik kan er mijn ei helemaal in kwijt. Van inkoop tot prijsbepaling en van acties uitwerken tot bestellen van speciale orders. Wat mijn werk echt zo leuk maakt is het persoonlijke contact met de klant. Iedere klantvraag is voor mij leuk en geeft de mogelijkheid mee te kunnen denken in hun project. Zowel particulieren als professionals sta ik graag te woord. Hormes heeft veel vaste klanten en we zien elkaar dan ook regelmatig. Laatst ben ik geopereerd aan mijn knie en ontving zelfs van klanten beterschapswensen. Daar krijg ik echt energie van. En doordat je elkaar veel ziet, weet je ook waar klanten mee bezig zijn. Ik vraag regelmatig of de klus goed gaat en of het is gelukt als ik iemand een advies heb gegeven over bepaalde materialen".

Veel leren en mezelf ontwikkelen

"Bij Hormes krijg je veel verantwoordelijkheid binnen je eigen takenpakket. Dat maakt het werk uitdagend en vooral erg leerzaam. Sinds november volg ik de opleiding bouwen en bouwmaterialen A. Van fundering tot aan de nok: ik leer er nu alles over! Hierdoor krijg ik de kans mijn productkennis te vergroten en mijzelf verder te ontwikkelen. Ik zou het erg leuk vinden als ik zou kunnen doorgroeien binnen Hormes. 

Is het ook wel eens niet zo leuk?

"Waar ik vreselijk van kan balen is als er iets misgaat. Vaak door overmacht. Bijvoorbeeld als een leverancier te laat levert of indien er iets mis is met een product. Dan vind ik het heel vervelend voor de klant. Maar ook ik ben maar een mens en maak soms wel eens een foutje. Ik doe er dan alles aan om het probleem op te lossen. Als dat niet soepel verloopt, dan vind ik dat erg frustrerend. Ik hecht er veel waarde aan dat de klant tevreden de deur uitgaat".

TV-kast door Joey zelf gemaakt

Klus je graag?

"Thuis ben ik degene die uiteraard alle voorkomende klussen oppakt", verteld Joey lachend. "Mijn laatste klus was het maken van onze tv-kast. Handig door mijn collega's het MDF op maat laten zagen. Thuis heb ik de kast in elkaar gezet en mooi afgelakt. Best goed gelukt als je het mij vraagt!". Heb je ook nog andere hobby's Joey? "Jazeker. Over het algemeen ben ik in mijn vrije tijd op het voetbalveld te vinden. Ik ben coach bij Leones in Beneden Leeuwen!"

               "In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld. Ik ben coach bij Leones in Beneden Leeuwen!"

 

Wat wil je meegeven aan sollicitanten?

Als je jezelf wilt ontwikkelen in een functie waar veel eigen inbreng gewaardeerd wordt, dan zit je hier goed! Ga er gewoon voor. Je leert snel en dat is goed voor je ontwikkeling. 

Zou je net als Joey graag bij Hormes willen werken? Bekijk dan eens onze vacatures. Of als je hem iets wilt vragen? Neem dan contact op of breng een bezoekje aan de bouwmarkt

Werken bij Hormes?


Hormes Bouwmarkt 3 min 24 december 2018

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..