024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Komo-attest voor Actis HYBRID

Hormes Bouwmaterialen 1 min. 29 mei 2018

Actis biedt oplossingen voor isolatievraagstukken in muren, daken en kruipruimten. Als isolatieproduct heeft het HYBRID programma van Actis een komo-attest. Een attest is het bewijs dat het bouwproduct of bouwsysteem in zijn toepassing voldoet aan de relevante Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit 2012.

  • Toepassing actis Hybris ii

De oplossingen uit progamma van de HYBRID serie zijn innovatieve producten die getest zijn volgens de laatste internationale richtlijnen, zowel in lab als onder reële omstandigheden. Hiermee garandeert Actis dat de thermische waarden worden bereikt. Het systeem heeft een tweeledig doel. Enerzijds wordt het gebruikt om de thermische isolatie van gevel, binnenwand, vloer- en/of (hellende) dakelementen aanmerkelijk te verbeteren en anderzijds dient het om de luchtdoorlatendheid van het gebouw te reduceren. Deze techniek is zowel toepasbaar bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. In het programma:

  • HControl Hybrid: een isolerende dampdichte folie met een dampremmende laag en hoge isolatie prestaties. Het product wordt gebruikt op de warme zijde van isolatiemateriaal, achter de inwendige afwerking van daken en is makkelijk aan te brengen door nagelen of nieten. 
  • Hybris: een reflecterende isolatie op basis van een bijzondere structuur en de lage emissie van de externe films zorgen voor extra thermische weerstand.
  • Boost'R Hybrid: een isolerende onderdakfolie met een ademend membraan en hoogwaardige isolatie. Product wordt gebruikt op de koude zijde van het bouwmateriaal in muren en daken.

Wil je praktisch advies voor jouw isolatie project? Neem contact op met onze adviseurs.

Neem contact op


Hormes Bouwmaterialen 1 min. 29 mei 2018

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..