024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Klimmen

Bij heel veel werkzaamheden moet je klimmen, omdat je anders niet bij de plek van de klus komt. Bij Hormes vind je alle middelen die jouw klus op hoogte mogelijk maakt. Maak het makkelijk met de verschillende ladders, (vouw) steigers en trapjes uit ons assortiment. Maar denk ook aan de trap naar de zolder! Wij hebben alle producten handig bij elkaar geplaatst. 

Alles in huis voor de klus op hoogte

  • Huishoudtrappen van Altrex in meerdere hoogtes.
  • Uitschuifbare zoldertrappen van Keylite in verschillende lengtes die door de Flick-Fit beugels eenvoudig te monteren is. De zoldertrap van Keylite is ontworpen om het makkelijker te maken 
  • Telescoop-, universele- en opsteekladders van Altrex en DeWalt, in verschillende varianten verkrijgbaar.
  • Vouwsteigers die door de lichtgewicht componenten makkelijk zijn op te bouwen.
  • Steigers voor de werkzaamheden op grote hoogtes en waar veiligheid een belangrijke eigenschap is

Ladders voor elke klus

Voor bepaalde klussen heb je meestal een ladder of trapje nodig om je werk te kunnen uitvoeren. Om die reden heeft Hormes verschillende ladders van topmerken op voorraad. Neem bijvoorbeeld de opsteekladders van Altrex, voor de echte professional. De enkele ladder, die bestaat uit één vast onderdeel en een vaste lengte is juist weer geschikt voor de eenvoudige klussen. Voor de klussen waarvoor een langere ladder benodigd is, zijn er de telescoopladders. Deze zijn eenvoudig langer of korter te maken. Hierdoor is het toch mogelijk om klussen op deze hoogte te klaren. Daarnaast bestaat ons assortiment uit verschillende universele ladders die in verschillende standen buigbaar zijn. Vanzelfsprekend hebben we ook verschillende huishoudtrappen.

Steigers van klein tot groot

Wanneer een ladder niet voldoende is heeft Hormes verschillende rol- en vouwsteigers in het assortiment. Deze steigers zijn ideaal voor montage- en onderhoudswerkzaamheden voor zowel binnen als buiten. Bijvoorbeeld een vouwsteiger. Dit klimmiddel heeft als voordeel dat deze makkelijk vervoerd kan worden. Gewoon achter in de bus. Daarnaast kan deze steiger heel makkelijk worden opgebouwd en is ook nog eens een veilig middel om op te werken. Wij bieden een uitgebreid assortiment steigers van Wienese.

Keylite zoldertrap

Keylite zoldertrappen zijn ontworpen om snel en eenvoudig gemonteerd te worden. Uniek is de afneembare ladder en de voor gemonteerde Flick-Fit bevestigingsbeugels. Ook de (eind)gebruiker profiteert van de slimme innovaties, Alle Keylite zoldertrappen zijn voorzien van een geïsoleerd luik, antisliptreden, een leuning en antikras beschermingsdoppen.

Afspraak maken Bezoek Hormes

Merken die we verkopen

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..