024 641 31 61 tot 17:00 uur Bekijk onze openingstijden
 • Strakke oplossingen voor de keuken
 • Op het dak ook strak
 • Van woonkamer tot garage
 • Zelfreinigende bolvormige koepels
 • Strakke oplossingen voor de keuken
 • Op het dak ook strak
 • Van woonkamer tot garage
 • Zelfreinigende bolvormige koepels
Geldig van 01-01-2022 t/m 28-02-2022
Prijzen zijn excl. BTW
Zolang de voorraad strekt
Niet geldig i.c.m. andere acties
Prijzen zijn onder voorbehoud van alle typefouten

20% korting op lichtkoepels van Skylux

op maat

Ben je op zoek naar maximaal daglichtinval en maximale isolatie in combinatie met een mooi design? Kies voor de lichtkoepels van Skylux. In januari ontvang je 20% korting op je order en laat daglicht binnen komen!

Voor iedere ruimte zijn diversen modellen en afmetingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Bolvormig of vlak
 • Glas of kunststof
 • Van Acrylaat of Polycarbonaat
 • Enkel, dubbel of drie wandige koepel
 • Vaste koepel of opengaande koepel
 • Handmatig of elektrisch 
 • Diversen opstanden mogelijkheden ongeïsoleerd of geïsoleerd

Kunststof

De Skylux lichtkoepels bestaan in verschillende materialen en uitvoeringen. Hierbij is keuze maken tussen bolvormige of piramidale koepels. Er zijn met de materialen acrylaat en polycarbonaat enorm veel mogelijkheden in heatstop, helder of opale versies. Met een opale binnenwand creeër je een egale lichtspreiding. De lichtkoepels worden met verschillende wanden samengesteld. De koepels zijn niet alleen zeer goed isolerend, maar bovendien inbraakvertragend. De dubbele afdruipflens zorgt bovendien voor extra stevigheid en een bijkomende waterkering.

Hybride

De hybride koepels zijn een combinatie van de glas en kunststof lichtkoepel en brengen zo de voordelen van beide werelden samen. Deze zijn samengesteld uit een compact geïsoleerd raam van hoogwaardig slagvast pvc. Ze zijn geluids- en inbraakwerend, doorvalveilig en hebben een perfecte lucht- en waterdichtheid.

Wij helpen een keuze te maken

De Skylux lichtkoepels bestaan in verschillende materialen en uitvoeringen. Dit zorgt ervoor dat we meer dan 9000 varianten kunnen aanbieden! Maar wanneer kies je nu welke uitvoering? Dit hangt natuurlijk af van wat jij of je klant wenst. Is het esthetische belangrijker dan de isolatiewaarde? Of moet de lichtkoepel helder zijn of opaal? Kies de gewenste vorm en Skylux biedt verschillende vormen aan binnen het gamma lichtkoepels.

Kies de gewenste vorm

Het grootste aanbod van Skylux bestaat uit bolvormige lichtkoepels. Zij hebben namelijk het grote voordeel dat ze zelfreinigend zijn. De piramidevormige lichtkoepel wordt dan weer gekozen voor het esthetische aspect. De lichtkoepel biedt immers een fraai uitzicht aan het volledige dak.

Kies de juiste afmeting

Skylux biedt meer dan 180 verschillende afmetingen aan: rechthoekig, vierkant en zelfs rond. De opgegeven maten in de prijslijsten zijn de daglichtmaten B.

Kies voor een hoge isolatiewaarde aan de hand van aantal wanden

Jouw project is een gebouw met hoge isolatie eisen? Kies voor een lichtkoepel met meerdere wanden of de EP-versie. De Ut-waarde van de lichtkoepel hangt af van het aantal schalen waaruit de lichtkoepel bestaat. Hoe meer schalen, hoe lager de ut waarde en dus hoe beter isolerend. We bieden enkelwandige lichtkoepels (minst isolerend) tot dubbel-, drie-, vier- en vijfwandige lichtkoepels (meest isolerend). EP staat dan weer voor Energy Profit. We bieden zowel EP aan bij onze acrylaat lichtkoepels als bij de polycarbonaat lichtkoepels. De benaming “EP 10” lichtkoepel duidt op de dikte van de 4-wandige polycarbonaat spouwplaat van 10 mm. Door deze opbouw is het geheel 6-wandig en superisolerend: Ut = 1,3 W/m2 K. 

Laat je adviseren!

Onze vakkundige medewerkers adviseren je graag bij jouw project of daglichtvraagstuk. Maak indien gewenst een afspraak en we nemen uitgebreid de tijd om de wensen door te nemen en je uitleg te geven over alle mogelijkheden.

Print deze actie Bezoek Hormes

Acties van januari 2022

Bekijk alle januari acties Geldig van 1 januari t/m 31 januari 2022, prijzen zijn excl. BTW, niet geldig i.c.m. andere acties en zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van alle typefouten.

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..