024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden
 • Area 6 connect
 • Scangrip nova 6k Magnetisch
 • Scangrip nova 6k Waterproof
 • Scangrip nova 6k Worklite
 • Scangrip nova 6k
 • Scangrip
 • Area 6 connect
 • Scangrip nova 6k Magnetisch
 • Scangrip nova 6k Waterproof
 • Scangrip nova 6k Worklite
 • Scangrip nova 6k
 • Scangrip
Geldig van 01-12-2023 t/m 29-02-2024
Prijzen zijn excl. BTW
Zolang de voorraad strekt
Niet geldig i.c.m. andere acties
Prijzen zijn onder voorbehoud van alle typefouten

Scangrip Assortiment

Scangrip staat bekend om zijn uitgebreide assortiment professionele werkverlichting en is een vooraanstaand bedrijf binnen de sector van LED-verlichting en werkverlichting. Met een toewijding aan innovatie, ontwerp en productie van hoogwaardige verlichtingsoplossingen heeft het bedrijf wereldwijd de aandacht getrokken van professionals in verschillende industrieën.

Professionele Werkverlichting

Scangrip staat bekend om zijn uitgebreide assortiment professionele werkverlichting. Of het nu gaat om werkzaamheden op bouwplaatsen, in de auto-industrie of andere veeleisende omgevingen, de producten van Scangrip bieden helderheid en betrouwbaarheid. Denk aan draagbare LED-werklampen, schijnwerpers en hoofdlampen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van professionals.

Innovatieve LED-Technologie

Een kenmerk van Scangrip is het gebruik van cutting-edge LED-technologie. Dit resulteert niet alleen in helderheid en efficiëntie, maar ook in duurzaamheid. De producten van Scangrip staan bekend om hun lange levensduur en betrouwbare prestaties, wat belangrijk is voor professionals die afhankelijk zijn van consistente verlichting in hun werk.

Sectorgerichte Oplossingen

Scangrip begrijpt dat verschillende sectoren unieke verlichtingsbehoeften hebben. Het bedrijf biedt daarom op maat gemaakte oplossingen voor professionals in de bouw, automotive, schildersbranche en meer. Deze sectorgerichte benadering heeft bijgedragen aan grote afname van Scangrip in de diverse vakgebieden.

Waarom Professionals Scangrip Kiezen?

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Scangrip staat synoniem voor kwaliteit. Professionals vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van Scangrip-producten, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Gebruiksvriendelijkheid

De ontwerpen van Scangrip zijn niet alleen robuust, maar ook gebruiksvriendelijk. Professionals waarderen de intuïtieve bediening en draagbaarheid van de verlichtingsoplossingen, waardoor ze gemakkelijk kunnen manoeuvreren in verschillende werksettings.

Voortdurende Innovatie

Scangrip blijft voorop lopen in de branche door voortdurend te innoveren. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat hun producten blijven voldoen aan de evoluerende behoeften van professionals.

Of het nu gaat om de helderheid van de verlichting, de duurzaamheid van de producten of de focus op specifieke sectoren, Scangrip heeft bewezen een favoriete keuze te zijn voor professionals wereldwijd. Scangrip blijft een vooraanstaande speler in de wereld van LED-verlichting en werkverlichting.

Voor meer informatie kom naar de Hormes Bouwmarkt, Nieuweweg 145 te Wijchen, voor ons uitgebreide assortiment. Wij vertellen je graag meer over deze kwalitatief, mooie producten.

Nu met 15% korting op het hele assortiment Scangrip

 

Print deze actie Bezoek Hormes

Acties van februari 2024

Bekijk alle februari acties Geldig van 1 februari t/m 29 februari 2024, prijzen zijn excl. BTW, niet geldig i.c.m. andere acties en zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van alle typefouten.

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..