024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

Particulieren bestellen en afhalen

Laatste gewijzigd: 2 maart 2021

"Click & Collect" of maak een afspraak! 

Het is voor particulieren mogelijk om volgens het click & collect principe bij Hormes te bestellen en af te halen! Vanaf woensdag 3 maart is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan een van onze afdelingen. 

Afspraak maken

Afspraak maken Hormes 

Maak een afspraak

Click & Collect

Indien je een bestelling wilt plaatsen en afhalen dan volg je nu de volgende stappen:

STAP 1. BESTELLEN
Stuur een e-mail naar de afdeling waar je een bestelling wilt plaatsen

 1. Bouwmarkt: bouwmarkt@hormes.nl
 2. Bouwmaterialen: bouwmaterialen@hormes.nl
 3. Tegels & Keukens: showroom@hormes.nl

Of bel naar 024 - 641 31 61 (let op: een telefonische bestelling moet ook per e-mail nog worden bevestigd. Wij vragen je begrip daarvoor) 

STAP 2. BETALEN
De bestelling wordt door de afdeling in behandeling genomen. Je ontvangt vooraf een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling ontvang je een leveringsbon. Deze leveringsbon is tevens je afhaalbewijs. Let op: tussen bestellen en afhalen zit minimaal 4 uur.

STAP 3. HALEN
Heb je de leveringsbon ontvangen? Dan mag je de bestelling komen afhalen. Op het afgesproken tijdstip zorgen wij dat jouw bestelling klaarstaat. Je kunt direct doorrijden naar loods 2. Bij het ophalen is het belangrijk de volgende maatregelen in acht te nemen:

 • 1,5 meter afstand houden;
 • Draag een mondkapje;
 • Kom alleen;
 • Kom niet als je klachten hebt;
 • Hou leveringsbon bij de hand;
 • Volg de instructies van ons personeel op.

Grote bestellingen/orders kunnen wij (zoals je van ons gewend bent) ook bezorgen op locatie. Overleg met een van onze medewerkers voor deze logistieke diensten. 

Wij hopen dat we jou op deze manier van (bouw)materialen kunnen blijven voorzien! 

Alleen samen krijgen we corona onder controle. Dus houd vol en blijf gezond! Onze medewerkers doen hun uiterste best om je te helpen. 

Team Hormes

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De volgende maatregelen blijven van kracht als je ons bezoekt!

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Gedurende onze openingstijden is het van groot belang de maatregelen op te volgen. Alleen dan kunnen wij open blijven en jou van (bouw)materialen voorzien. De medewerkers die er zijn doen hun uiterste best om je te helpen. Wij vragen je je aan de volgende maatregelen te houden: 

 1. Houd 1,5 meter afstand  
 2. Schud geen handen
 3. Hoest en nies aan de binnenkant van de elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
 4. Blijf thuis bij klachten en laat je testen
 5. Draag verplicht een mondkapje  
 6. Kom zoveel mogelijk alleen 
 7. Desinfecteer bij binnenkomst je handen met desinfectiemiddel
 8. Maak gebruik van een winkelmandje of -wagentje  
 9. Volg altijd de instructies van onze medewerkers op

Wij doen er zelf alles aan de risico's zo klein mogelijk te maken. Wij beperken bezoek van vertegenwoordigers en leveranciers en nemen extra hygiëne maatregelen. Zoals het reinigen van werkplekken en regelmatig handen wassen. 

Beschikbaarheid producten 

Door de maatregelen in Nederland en andere landen in Europa ontvangen wij berichten dat de beschikbaarheid van producten mogelijk niet op het gewenste niveau blijft. Wij hebben nauw contact met onze leveranciers om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen betreft voorraad en leveringen. Wij zetten alles op alles om te zorgen dat producten beschikbaar zijn en blijven. Wij houden je op de hoogte.

Misschien anders dan je gewend bent?

MAAK HET MAKKELIJK. In deze onzekere tijden krijgt onze belofte misschien een andere betekenis dan je van ons gewend bent. Wij beperken risico’s zoveel mogelijk en houden ons aan de richtlijnen om verdere verspreiding van Coronavirus tegen te gaan. Tegelijkertijd is de vraag naar bouwmaterialen en producten om in en rondom het huis te klussen toegenomen. Alle maatregelen zijn gericht op de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. Daarom vragen wij begrip. Zo houden we het makkelijk voor iedereen.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op. 

Maak nu makkelijk en snel een afspraak voor een bezoek!

Afspraak maken