024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden

ConstruQ concept bouwen

Hormes Bouwmaterialen < 2 min. 17 september 2019

Een nieuw concept bij Hormes. ConstruQ concept bouwen. Want een woning bouwen kan op verschillende manieren. Wel eens gedacht aan een prefab woning? Een prefab woning geeft de mogelijkheid om een woning snel en tegen een aantrekkelijke prijs te realiseren. Concept bouwen van ConstruQ werkt met een unieke combinatie: houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer: het beste van twee werelden met de voordelen van prefab systeembouw. 

  • ConstruQ concept bouwen
  • Standaard woning type 1

ConstruQ concept bouwen

De kwaliteit is goed, de bouw is snel te realiseren met minder arbeidskrachten, is betaalbaar en de mogelijkheden qua afwerking en indeling zijn flexibel. ConstruQ heeft 10 standaard bouwtypes uitgedacht. Deze woningen kunnen uitgebreid worden met standaard opties. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren, daar is iedere wens bespreekbaar. Realiseer dus makkelijk een droomwoning met de prefabwoningen van ConstruQ. 

CONSTRUQ, concept bouwen. CONSTRUQ staat voor kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit en ondersteuning.

Een krachtig concept 

De kracht van het concept ligt in het principe 'keep it simple', oftewel MAAK HET MAKKELIJK. Daar houden wij bij Hormes van! Opdrachtgever wordt in een aantal stappen begeleidt naar het kiezen van een droomhuis en in overleg met de aannemer zorgen we voor een goed afgestemde bouwplanning. 

Ted Renkens, Hormes Bouwmaterialen: "Makkelijk bouwen is nu gewoon echt mogelijk, want binnen enkele dagen staat er een compleet woonhuis op de bouwkavel. In elk budget en met grote vrijheid van indeling en afwerking"

Voor zowel de aannemer als de opdrachtgever levert deze manier van bouwen veel voordelen op.

Ontdek ConstruQ concept bouwen


Hormes Bouwmaterialen < 2 min. 17 september 2019

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..