024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden
  • X-PRIME Okoumé KOMO 10 jaar garantie web
  • X-PRIME Okoumé KOMO 10 jaar garantie web
Prijzen zijn excl. BTW
Geldig van 01-10-2020 tot 31-10-2020
Niet geldig icm andere acties

X-PRIME Okoumé KOMO 10 jaar garantie

€ 26,40 per m2

X-PRIME is door en door Okoumé KOMO multiplex, ook wel garantie paint, voorzien van een witte grondverflaag van ±100mu aan beide zijden.

De meerlaagse grondlaag is goed geschuurd waardoor de houtvezel nauwelijks nog zichtbaar is. Het iets open oppervlak zorgt voor een uitstekende verfhechting met de eind afwerklagen. Op X-Prime wordt bij juist gebruik een garantie gegeven van 10 jaar op de lijmverbindingen. De randen zijn afgewerkt met waterafstotende verf om vochtopname tijdens opslag en transport te beperken. Dit is geen definitieve randafwerking. Wij adviseren een randsealer mee te bestellen bij gebruik in vochtige omstandigheden.

X-PRIME

Is dé naam voor schilderklaar door en door Okoumé multiplex voor toepassingen buiten. Dit lichtgewicht Okoumé multiplex is goed hanteerbaar en makkelijk te verwerken. X-Prime is kosten besparend door de reeds aangebrachte grondverflaag. Door deze voorbehandeling is de afwerking van de achterzijde voldoende en kan zichtzijde strak worden afgewerkt met de gangbare verf. X-prime is in alle uitvoeringen exterieur verlijmd. Geschikt voor hoge kwaliteit (af)timmerwerk buiten of voor gebruik in een kozijn, als buitendeur of als luik en luifel.

Garantie: 10 jaar standaardgarantie op de lijmverbindingen indien juist toegepast. X-Prime is tevens verkrijgbaar met FSC certificaat.

X-PRIME Okoumé garantie paint kopen? 

 

Print deze actie Bezoek Hormes

Acties van oktober 2020

Geldig van 1 oktober tot 31 oktober 2020, prijzen zijn excl. BTW en niet geldig icm andere acties Bekijk alle oktober acties

Maak het jezelf makkelijk met onze tips in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..