024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden
  • Groeneaanslagverwijderaar 5 L
  • Groeneaanslagverwijderaar 1 L
  • Groeneaanslagverwijderaar 5 L
  • Groeneaanslagverwijderaar 1 L
Geldig van 01-06-2024 t/m 30-06-2024
Prijzen zijn excl. BTW
Zolang de voorraad strekt
Niet geldig i.c.m. andere acties
Prijzen zijn onder voorbehoud van alle typefouten

Groene Aanslag Verwijderaar

Groene Aanslag Verwijderaar

Groene aanslag op tegels, houten schutting, daken etc. Niet alleen ziet dit er vaak niet mooi uit, het maakt het oppervlak ook nog eens spekglad. En wist je dat groene aanslag haarscheurtjes kan veroorzaken in stenen, pannen  en dakbedekking? Daar wil je dus snel mee afrekenen! Lees hier hoe je met Rolith Groene Aanslagverwijderaar moeiteloos groene aanslag verwijdert.

Wat is groene aanslag?

Groene aanslag bestaat uit algen. Algen zijn kleine organismen, die graag op een vochtige plek leven. Je ziet groene aanslag dan ook vaker in hoekjes van je tuin, of op plekken waar geen direct zonlicht komt. Als het vriest, zijn algen inactief. Ze nemen dan niets op. Op dat moment heeft het dan ook geen zin om aanslagverwijderaar te gebruiken, de algen doen er dan niets mee. Bij zo’n 6-8 graden worden algen actief. De algen zullen dan vocht opnemen. Dit is het juiste moment om ze te bestrijden met Rolith Groene Aanslagverwijderaar.

Hoe werkt Groene Aanslagverwijderaar?

Groene Aanslagverwijderaar is dodelijk voor algen, wanneer dit opgenomen wordt door de algen. Binnen zo’n 24 tot 36 uur zullen de algen dood gaan. Ze verkleuren dan van groen naar grijs.

Hoe gebruik je Rolith Groene Aanslagverwijderaar?

Het is het makkelijkst om een vernevelaar/onkruidspuit te gebruiken om het product aan te brengen. Let op: Groene Aanslagverwijderaar moet eerst verdund worden! De verhouding hiervoor is 1 deel Groene Aanslagverwijderaar op 20 delen water, bij een horizontaal oppervlakte. Voor een vernevelaar van 5 liter, heb je dus 250 milliliter Groene Aanslagverwijderaar nodig, de rest is water. Bij een hellend oppervlakte dient men een mengverhouding van 1 op 10 te hanteren.

Vervolgens vernevel je het mengsel over de groene aanslag. Het zal gaan schuimen, maar dit trekt in zo’n 5 minuten weer weg. Nu is het wachten! In 24 uur kan je al resultaat zien, het groen zal wegtrekken. Je hoeft dus NIET na te spoelen, te schrobben, borstelen, of een hoge drukspuit te gebruiken. Op hardnekkige aanslag, die niet na 3 dagen verdwenen is, kan je de behandeling nog een keer herhalen.

Wanneer kun je de Groene aanslagverwijderaar het beste gebruiken?
Om dit middel te laten werken is het belangrijk dat de algen actief zijn, anders zullen ze het middel niet opnemen. Dit betekent dat het 6 à 8 graden moet zijn. Daarnaast is het belangrijk dat het een zonnige dag is, als het regent zal de aanslagverwijderaar namelijk wegspoelen voordat de algen het op hebben kunnen nemen.

Waar kan je Groene Aanslagverwijderaar op gebruiken?

Groene Aanslagverwijderaar is in de verdunde vorm veilig te gebruiken op alle ondergronden. Het is onder andere geschikt voor:

  • tegels, tuinstenen en klinkers
  • houten schuttingen en vlonders
  • dakbedekking en dakpannen
  • muren en gevels

Gebruik biociden op een veilige manier. Lees altijd eerst het etiket en de productinformatie voordat u het product gebruikt.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 5 liter.

1 Liter € 7,25 incl. BTW

5 Liter € 34,95 incl. BTW

 

Print deze actie Bezoek Hormes

Acties van juni 2024

Bekijk alle juni acties Geldig van 1 juni t/m 30 juni 2024, prijzen zijn excl. BTW, niet geldig i.c.m. andere acties en zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van alle typefouten.

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..

Maak het jezelf makkelijk met onze maandelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..