024 641 31 61 tot 18:00 uur Bekijk onze openingstijden
  • Kom naar de bouwmarkt voor het complete assortiment
  • Kom naar de bouwmarkt voor het complete assortiment
Prijzen zijn excl. BTW
Geldig van 22-07-2020 tot 14-09-2020
Niet geldig icm andere acties

20% korting op ALLE opberg- en gereedschap-koffers!

20% korting

Wij hebben een compleet assortiment handig bij elkaar geplaatst. Berg al jouw klusbenodigdheden makkelijk op! Een opgeruimde werkomgeving zorgt voor een gerust gevoel en geeft je de mogelijkheid om te focussen wat echt belangrijk is: de klus. Van gereedschapskisten en- koffers tot complete opbergkasten. 

Gereedschapskoffers en assortimentsdozen

Hierdoor kun je zorgvuldig elk instrument een eigen plek geven. Bij Hormes bieden we tassen, koffers en wanden in verschillende maten en soorten, voor zowel de grote als kleine klusser.

  • Gereedschapskoffers/tassen in verschillende groottes van Raaco en Erro.
  • Stanley assortimentsdozen variërend in aantal opbergvakken.
  • Complete opberg- en ladekasten

Systainers

Dit zijn modulaire kunststoffen containers die je makkelijk op elkaar kan stapelen. Deze zijn vooral geschikt voor het opbergen van het elektrische gereedschap. Deze opbergsysteem zijn stootbestendig en daardoor uitermate geschikt voor gebruik op de werkplaats.

Gereedschapswagen

Door het gebruik van een gereedschapswagen heb je je benodigde gereedschap altijd dichtbij. Je rolt de gereedschapswagen eenvoudig van werkplek naar werkplek. Hormes biedt verschillende Altrad wagens. Deze solide steekwagens zijn ergonomisch waardoor ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Ook te vinden in het assortiment zijn de inklapbare steekwagens van Stanley. Deze zijn door hun flexibiliteit makkelijk op te bergen.

Print deze actie Bezoek Hormes

Acties van augustus 2020

Geldig van 1 augustus tot 31 augustus 2020, prijzen zijn excl. BTW en niet geldig icm andere acties Bekijk alle augustus acties

Maak het jezelf makkelijk met onze tips in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!

Vul een juiste (nog niet gebruikte) e-mailadres in en ga akkoord met onze privacybeleid.

Ogenblik geduld..